Memura ek zam, refah payı ve bayram ikramiyesi verilmelidir!

Memura ek zam, refah payı ve bayram ikramiyesi verilmelidir!
Türkiye Kamusen Genel Başkanı Önder Kahveci: Memura Ek Zam, Refah Payı ve Bayram İkramiyesi Verilmelidir

Genel Başkanımız Önder Kahveci, Genel Başkan Yardımcılarımızla birlikte Adana, Adana Üniversite ve Mersin Şubelerimizin Şube Başkanları, Yönetim Kurulları ile  işyeri temsilcilerinin bir araya geldiği toplantıya katıldı.

Asgari ücrete haziran ayında zam yapılması ile ilgili gündemdeki tartışmalara değinen Genel Başkanımız Önder Kahveci “ Asgari ücrete ikinci bir zam gündemde konuşuluyor. Kamu çalışanları içinde mutlaka ek zam ve refah payı verilmelidir. Kamu çalışanlarının maaşları reel olarak arttırılmalıdır. Ek zam memurun anasının ak sütü gibi helaldir. Refah payı olmazsa olmazımızdır. Enflasyon farkı her ay aylık olarak yansıtılmak zorundadır. Temmuz ayı beklenmesin. Bir an önce kamu çalışanları için bu taleplerimiz hayata geçsin Türkiye Kamu-Sen olarak bu haklar teslim edilene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Hakkımızı alacağız. “ dedi.

Kamu çalışanları için bayram ikramiyesi taleplerini de yinelediklerini kaydeden Genel Başkanımız Önder Kahveci  “Bayram ikramiyesinden mahrum olanlar kamu çalışanları. Önümüzdeki Ramazan Bayramı’ndan itibaren buna son verilmesinin ve kamu çalışanlarına da Bayram ikramiyesi ödenmesini istiyoruz” dedi.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum