Memura ek zam, refah payı ve enflasyon farkı talebi!

Memura ek zam, refah payı ve enflasyon farkı talebi!
Önder Kahveci'den memurlara ek zam, refah payı ve enflasyon farkı talebi! Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Şubeleri Şube Başkanları, Yönetim Kurulları ile işyeri temsilcilerinin bir araya geldiği temsilci toplantısına katılan Kamu Sen Genel Başkan Önder Kahveci, memur maaşlarındaki artışa ilişkin konuştu.

Toplantıda teşkilata seslenen Genel Başkan Önder Kahveci sağlık, çalışma hayatı ve gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Türk Milletinin değerlerini Türkiye Kamu-Sen’i var eden değerler olduğunu belirten Genel Başkan Önder Kahveci ahlak üzerine sendikacılık yaptıklarını belirterek  “ Yetki dönemi yaklaşıyor kamu sendikacılığı adına çok kötü örneklere şahit oluyoruz. Üye yapana para verilmesi gibi akla gelmeyecek, kamu sendikacılığına zararlı işleri görüyoruz. Buradan söylüyorum; Türkiye Kamu-Sen teşkilatlarına talimatımdır. Ahlak üzere sendikacılık yapacaksınız.  En ufak bir sapma söz konusu olmayacak.  Yüzde yüz yerli yüzde yüz milli bir sendikacılık yapılacak. Bizi var eden değerlerimizden taviz verilmeyecek. Türkiye Kamu-Sen olarak mücadelemizi hak eden hakkını alana dek sürdüreceğiz.

Memur maaşlarında artış!

Kamu çalışanlarının taleplerini hayata geçirmek için mücadele ediyoruz ve edeceğiz. Temel talep olan ücret artışları ile ilgili 3 önemli hususu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Ek zam, refah payı ve enflasyon farkının aylık olarak ödenmesi bu üçü hayata geçmezse maaşları reel olarak arttırmamız mümkün değil. Mutlaka bu konularda adım atılmalıdır” dedi.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum