Meral Akşener'den 3600 ek gösterge açıklaması

Meral Akşener'den 3600 ek gösterge açıklaması
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, memurlara seslenerek, "Türkiye’nin müstakbel başbakanı olarak söz veriyorum; Sizler için 3600 ek göstergeyi çıkartmak bize nasip olacak" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu.

Akşener'in konuşmasının satırbaşları şöyle:

"Sizce bir bakan yardımcısı neden 3 ayrı yerden maaş alır? Gençler işsiz ve çaresizken bir bakan yardımcısı nasıl ayda 314 bin lirayı cebe indirir? İşi milletine hizmet olan bir kişi nasıl utanmadan milletin cebinden çıkan o paraları yiyebilir? Aksırıncaya kadar, tıksırıncaya kadar yiyorlar. Gördükleri her makama çöküyor, buldukları her maaşı cebe indiriyorlar. Saray bürokratları ballı maaşlarla günlerini gün ederken, vatandaşa kemerleri sıkın diyor.

POLİSLERİN YAŞADIĞI SIKINTILAR

Devlet kurumlarıyla devlettir. Yegane unsur da düzendir. Düzenin olmadığı bir anlayışda millet ne refaha, ne huzura, ne de mutluluğa ulaşamaz. Tüm hak ve hürriyetlerimiz devletin kurduğu düzen içinde güvende olabilir. Güvenlik aynı zamanda insan haklarını korumak ve kamu düzenini sağlamak demektir. Devletin hafızasıyla, birikimiyle kurduğu düzen hem vatandaşların hak ve özgürlüklerini kullanabileceklerini, hem de devletin tedbirler almasını içerir.

Bugün dünya savaşın, salgının, göçün kıskacı altında. Devletlerin güvenliğini sağlama kapasiteleri ülkelerin refaha ulaşmada bir ön koşul olmaya devam ediyor. İçişleri Bakanlığı'nın temel görevi, memleketimizin güvenliğini sağlamak, vatandaşımızın hakkını korumaktır. Emniyet teşkilatımız terörden, cinayete birçok alanda fedakarlıklar yaparak çalışıyorlar.

Polis kardeşlerimiz gösterdikleri fedakarlık karşısında, siyasi baskılarla, mobbingle karşılaşıyorlar. Kirli bir düzenle karşılaşıyorlar. İstifalar ve canımızı yakan intihar vakaları artıyor. Koruma polislerinin çektiklerini anlatamam. O insanların AK Partili insanlar tarafından köle gibi görüldüklerini, bu müthiş kişiler tarafından haklarında olumsuz bir kelime söylendiğine katlandıkları psikolojik baskı mı dersiniz... Böyle vahim bir kibirlilik insanları nasıl bir ezme halini hiçbir dönemde görmedim.

Bay kriz ve usta İçişleri Bakanı hiçbir sorun yokmuş gibi davranarak, umursamaz tavır takınarak kirli düzeni devam ettiriyorlar. Kula hakkına giriyorlar, emniyet teşkilatımızın emeğini sömürüyorlar. Teşkilatımızın hakkına giriyorlar, 3600 ek göstergede bir gelişme yok. Son olarak da emniyet teşkilatımızın huzuruna göz diktiler. Yeni tayin sistemine göre tayin bölgeleri 4 bölgeye ayrıldı. Bir polis kardeşimiz 4 defa tayin edilecek.

MÜSTAKBEL BAŞBAKAN OLARAK 3600 EK GÖSTERGE İÇİN SÖZ VERİYORUM

Sizler vazifenizi yapmak istiyorsunuz, hak ettiğiniz koşullarda çalışmak istiyorsunuz, emeğinizin karşılığını görmek istiyorsunuz farkındayız. Sizleri kendi iktidarı önüne bir kalkan yapmak istiyor. En doğal haklarınızı lütuf gibi sunuyor. Söz veriyorum; kahraman Türk polisinin değerini sadece şehit olduğunda bilen bu köhnemiş zinhiyeti mutlaka değiştireceğiz. 3600 ek göstergeyi çıkarmak da bize nasip olacak.

Ülkemizi bu devlet krizinden kurtarmak bizim elimizde. Memleketimizi İYİ Partimizin güneşiyle ısıtmak bizim elimizde. Bunları gerçekleştirmemize çok az kaldı. Asıl mücadele şimdi başlıyor. İYİ Parti'nin gücünü onlar da görüyor. Mutlaka başaracağız."

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum