Metin Karaman “yılın en başarılı bürokratı” oldu

Metin Karaman “yılın en başarılı bürokratı” oldu
Ankara Sivil Toplum Platformu tarafından organize edilen 'Yılın En Başarılı Sivil Toplum Ödülleri törenle sahiplerine verildi.

6 Aralık Pazartesi günü Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney sahnesi Maltepe'de gerçekleştirilen 'Yılın En Başarılı' Sivil Toplum ödülleri ödül törenine Sanat, siyaset ve iş dünyasından önemli isimler ödüllrini almak üzere katılım gösterdi..

Bürokrasi alanında yılın en başarılı Bürokratı ödülünü Ülkesi ve memleketi için yapmış olduğu üstün gayret ve başarılı çalışmalardan dolayı hemşehrilerinin neredeyse tamamının oyu ile Çalışma Bakanlığı Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkan Yardımcısı Metin Karaman'a verilerek,Yılın En Başarılı Bürokratı seçildi.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Ödülünü Ankara Sivil Toplum Platformu Onursal Başkanı Veli Sarıtoprak ve Çorumlu Sanayici İşadamları Yönetim Kurulu Başkanı Taylan Darıcıoğlu tarafından takdim edildi.

Karaman konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
"Beni bu ödüle layık gören tüm STK temsilcilerine ve Ankara Sivil Toplum Platformu üyelerine teşekkür ediyorum, bu ödül aynı zamanda benim daha çok mücadele etmem için bir başlangıca vesile oldu, Uzun yıllardan bu yana Devletin farklı kademelerinde hizmet ettim, etmeyede devam edeceğim çok yakın bir tarihte de yeni bir oluşuma giderek Türkiye genelinde faaliyet gösteren Çorumlu Bürokratlar Derneğini kurduk,Bu Derneğimiz ile birliktehemşehrilerimiz için daha güzel çalışmalara imza atacağımızı da buradan sizlerle paylaşmak istiyorum, Bizim Mottomuz "Çorum'lunun yaptığını kimse yapamaz"en iyisi için, daha iyisi için mücadeleye devam"şeklinde konuştu..

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.