MHP'den CTE personeline 3600 ek gösterge ve kadro önergesi

MHP'den CTE personeline 3600 ek gösterge ve kadro önergesi
Cezaevlerinde görevli personellerin arasında yaşanan sözleşmeli personel, kadrolu personel ayrımını ortadan kaldıracak ve 3600 ek göstergeden yararlanmaları konusunda bir düzenleme yapılması düşünülmekte midir?

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerine gidemeyen cezaevi personelinin ücretlerinin iyileştirilmesi önerisine ilişkin MHP Kayseri Milletvekili İSMAİL ÖZDEMİR tarafında 16 Nisan 2020 de yazılı önerge verildi.

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

Aşağıda belirtilen sorularımın Adalet Bakanı Sayın Abdulhamit GÜL tarafından yazılı olarak cevaplandırılması için gereğini saygılarımla arz ederim. 06.04.2020 İsmail ÖZDEMİR/ MHP Kayseri Milletvekili 

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanmakta olan yeni tip koronavirüs (Kovid 19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında, cezaevlerinde görev yapan tüm personelin Nisan ayı başından itibaren evlerine gönderilmeyerek, izole edilen barınma yerlerinde kalacakları açıklanmıştır. 

Bu kapsamda; 

1. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle görev yapan sağlık çalışanlarına yapılan ücret artışlarında olduğu gibi ailelerinden uzak bir yaşam süren ve böylelikle cezaevlerinde fedakârca görev yapan personellerin de ücretlerinde bir iyileştirme yapılacak mıdır? 

2. Cezaevlerinde görevli personellerin arasında yaşanan sözleşmeli personel, kadrolu personel ayrımını ortadan kaldıracak ve 3600 ek göstergeden yararlanmaları konusunda bir düzenleme yapılması düşünülmekte midir? 

Kamubiz.com ÖZEL/ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum