MHP'den denetimli serbestlik ve infaz koruma memurları için önemli talepler

MHP'den denetimli serbestlik ve infaz koruma memurları için önemli talepler
Sözleşmeli infaz koruma memurlarına kadro verilmesi, mesai ücretlerinin yeterli hale getirilmesi, yıpranma hakkı tanınması, psikolojik destek, rotasyon, lojman ve kreş imkânı sağlanması ve yine emekli olduklarında yeterli maaş ödenmesi önemli bir gerekliliktir.

MHP KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ HALİL ÖZTÜRK'ÜN İNFAZ KORUMA VE DENETİMDE SERBESTLİK MEMURLARI HAKKINDAKİ TBMM KONUŞMASI

Saygıdeğer milletvekilleri, salgın virüsle mücadele ettiğimiz bu günlerde, riskli çalışma grubu olarak nitelendirilmesi ve öncelikli olarak sorunlarına çözüm sunulması gereken, sayıları 70 bini aşan infaz koruma memurlarımız büyük bir fedakarlık örneği göstermektedir. Öyle ki son düzenlemelerle mesailerinin bitiminde evlerine, ailelerine gidemeyip, çalıştıkları kurumda kalmaktadırlar. Bu özverilerini, mücadele azimlerinin sonucu olarak sözleşmeli infaz koruma memurlarına kadro verilmesi, mesai ücretlerinin yeterli hale getirilmesi, yıpranma hakkı tanınması, psikolojik destek, rotasyon, lojman ve kreş imkânı sağlanması ve yine emekli olduklarında yeterli maaş ödenmesi önemli bir gerekliliktir. Yine risk grubunda değerlendirilecek diğer çalışma grubu ise denetimli serbestlik çalışanlarımızdır. Denetimli serbestlik çalışanlarımıza da fiilî hizmet süresi zammının ödenmesi yerinde ve hakkaniyetin bir gereği olarak karşımıza çıkmaktadır. Belki de önümüzdeki süreçte Meclis Başkanlığına gelecek dördüncü yargı paketi de tüm bunları düzenleyecek ve adalet çalışanlarının haklı beklentilerini karşılayacaktır. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak, böyle bir düzenleme yapıldığı takdirde katkı sunacağımızı bugünden belirtmek istiyoruz.
 

Kamubiz.com ÖZEL/ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum