MHP'den sözleşmeli CTE personeline kadro önergesi

MHP'den sözleşmeli CTE personeline kadro önergesi
Ceza infaz kurumlarında görev yapan personelin haklarına ilişkin MHP'den yeni önerge geldi. Ceza İnfaz Kurumlarında sözleşmeli personel olarak görev yapanların kadroya geçirilmesine yönelik bir çalışma var mıdır?

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA 

Aşağıda ifade ettiğim sorularımın, Adalet Bakanı Sayın Abdulhamit Gül tarafından yazılı olarak cevaplandırılması için gereğini saygılarımla arz ederim. 09.06.2020 Olcay KILAVUZ /MHP Mersin Milletvekili 

1. Ceza İnfaz Kurumlarında sözleşmeli personel olarak görev yapanların kadroya geçirilmesine yönelik bir çalışma var mıdır?

2. Ceza İnfaz Kurumlarında vardiyalarda görev yapan personelin kullandırılmayan fazla mesai izni ve verilmeyen fazla mesai ücretlerine yönelik bakanlığınızın bir çalışması var mıdır? 

3. Ceza İnfaz Kurumlarında görev yapan personele yeşil pasaport alabilme hakkının verilmesine yönelik bakanlığınızın bir çalışması var mıdır?

Kamubiz.com ÖZEL/ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum