MHP'den uzman çavuşlara kadro müjdesi!

MHP'den uzman çavuşlara kadro müjdesi!
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın uzman çavuşlara kadro meselesi üzerinde çalıştığını müjdeledi. 200 bine yakın uzman çavuş bulunduğunu hatırlatan Yönter, "Uzman jandarmalarımızın da beklentisi var. Uzman jandarma ve uzman çavuşlarımızın meseleleri çözülecek" dedi

Doğu ve Güneydoğu başta olmak üzere sınırötesi harekatlarda da görev alan uzman çavuşlara kadro geliyor. Uzmanların Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Jandarma'nın belkemiği olduğunu vurgulayan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, "Nimette en arkada, külfette en önde" diye tanımladığı uzmanların beklentilerinin karşılanacağını söyledi. TSK ve Jandarma Genel Komutanlığı'nda 200 bine yakın uzman bulunduğunu belirten Yönter, özlük hakların düzeltilmesiyle ilgili uzun süredir mücadele verdiklerini anlattı.

SÖZ VERİLDİ, ÇÖZÜLECEK

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın bir süredir bu konunun çözülmesi noktasında çalışma yürüttüğünü açıklayan Yönter, "İlaveten uzman jandarmalarımızın da beklentisi var. Jandarma Türkiye'nin her yerinde. Jandarma vatan bekçisi. İnşallah kahraman uzman çavuşlarımıza kadro gelecek, beklentileri karşılanacak. Beka mücadelesi verdiğimiz bu dönemde uzman çavuş meselesinin çözüleceği noktasında bize söz verildi. Hükümete güveniyor, inanıyoruz, sabırsızlıkla bekliyoruz" diye konuştu.
yenişafak

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum