MHP den Uzman Erbaş ve Uzman Jandarmaları İlgilendiren Açıklama

MHP den Uzman Erbaş ve Uzman Jandarmaları İlgilendiren Açıklama
2022 yılı İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Göç İdaresi Genel Müdürlüğü bütçeleri konuşan MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay Uzman Jandarma ve uzman erbaş özlük hakları ile uzman erbaşlara kadroyu gündeme getirdi.

Milletvekili Sermet Atay Uzman Jandarma ve Uzman Erbaş özlük haklarına ilişkin TBMM konuşması şöyle:

Uzman Erbaşlara Kadro

MHP GRUBU ADINA SERMET ATAY (Gaziantep) – Bir başka kanayan yaramız olan uzman erbaşlarımızın ifa ettikleri göreve uygun kadroların olmamasıdır. Terörle mücadelede en ön safta canı pahasına vatan müdafaası yapan bu kahramanların özlük haklarının iyileştirilmesi elzem bir meseledir. Vatan savunmasında en çok şehit bu zümreden çıkmıştır. Bu kahramanlarımızın haklı taleplerine kulak verilmeli, gerekli kanuni düzenlemeler ivedilikle yapılarak hakları teslim edilmeli, kadroları verilmelidir. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak “Vatan savunmasının sözleşmesi olmaz.” diyoruz. 

Uzman Jandarmaların Özlük Hakları

Bir başka haklı talep olan uzman jandarmaların diğer tüm askerî personelde olduğu gibi eğitimde geçen sürelerinin hizmetten sayılması hususunu bir kez daha yineliyor, aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi olarak terörle mücadelede yaralanıp gazi sayılmayan 20 bin kahramanımızın gazilik unvanı almasını, bunlara şeref aylığı bağlanmasını talep ediyoruz.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum