MHP'den yardımcı hizmetlere, genel idare hizmetleri sınıfı talebi

MHP'den yardımcı hizmetlere, genel idare hizmetleri sınıfı talebi
MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, yardımcı hizmetler sınıfı personelinin genel idare hizmetleri sınıfında değerlendirilmesinin önemine ilişkin Mecliste konuşma yaptı.

MHP, Yardımcı Hizmetler Sınıfını TBMM'ye Taşıdı

ALİ MUHİTTİN TAŞDOĞAN (Gaziantep) – Sayın Başkan, sayın milletvekilleri; yardımcı hizmetler sınıfı personeliyle ilgili yapılan çalışmalar sonucunda bazı personeller genel idare hizmetleri sınıfına geçirilmiştir. Bu uygulamanın son örneği ise 6 Şubat 2019 tarihli Resmî Gazete’de yayınlanan 31 no.lu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 1’inci maddesinde mübaşir unvanlı kadroların genel idare hizmetleri sınıfına geçirilmesiyle görülmüştür. 

Bu gerekçeyle yardımcı hizmetler sınıfında görev yapan personellerin genel idare hizmetleri sınıfında değerlendirilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasının, bu hizmet sınıfında çalışan personellerimizin geleceği açısından da önem arz ettiğini ifade ederim.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
17 Yorum