MHP'den yazı işleri müdürlerine 3000 ek gösterge talebi

MHP'den yazı işleri müdürlerine 3000 ek gösterge talebi
Yazı işleri müdürünün ek gösterge kaç? 3600 ek gösterge yazı işleri müdürlerine verilecek mi? MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan TBMM de yaptığı bugünkü konuşmasında, adalet personelinin özlük hakları, statü, kadro ve yazı işleri müdürlerinin ek göstergesinin 3000 seviyesine çıkarılması talebinde bulundu. İşte o konuşma...

SEFER AYCAN (Kahramanmaraş) – Sayın Başkan, adalet, mülkün temelidir, geç kalan adalet, adalet değildir. Son yıllarda yargıda önemli düzenlemeler olmasına rağmen, yeni mahkemelerin kurulmasına rağmen davaların sonuçlanması uzamakta, adalet gecikmektedir. Yargılama hızını artırmalıyız, adalet saraylarını fiziki kapasitesini düzenlemeliyiz, Kahramanmaraş Adliyesinin ve diğer adliyelerin ek bina ihtiyaçlarını karşılamalıyız, adalet personelinin özlük haklarını iyileştirmeliyiz, statü ve kadro sorunlarını çözmeliyiz, yazı işleri müdürlüğü sayılarını artırmalıyız, sınavı kazanan yazı işleri müdürlerinin atamalarını yapmalıyız, zabıt kâtiplerinin sayılarını artırmalı ve bir an önce atamalarını yapmalıyız, adalet personelinin özlük haklarını iyileştirilmeliyiz; yazı işleri müdürlerinin ek göstergesi 2200’dür, bu durum düzeltilmelidir, diğer müdürler gibi en az 3000 seviyesine çıkarılmalı, lojman hakları verilmeli ve bunlar sağlanmalıdır.

Kamubiz.com Özel /Ankara
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum