O kurumun çalışanlarına 17 bin TL maaş promosyonu

O kurumun çalışanlarına 17 bin TL maaş promosyonu
O kurumda çalışanlara promosyon olarak 17 bin lira alacaklar! Ödemeler hesaplara iki seferde yapılacak. Rekor promosyon ödemesi! Tek seferde 8 bin 500 lira verilecek. Toplam iki ödemede tamamlanacak. Bankalar promosyon için adeta yarış halindeydi. İhale sonuçlandı. Yapı Kredi Bankası, Vakıflar Bankası, İş Bankası ve Akbank'ın yarıştı. İhaleyi en yüksek teklifi veren Vakıflar Bankası kazandı. İhale ile rekor bir kazanım elde eden DHMİ çalışanları 17 bin lira maaş promosyonu alacak.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi personelinin maaş promosyonlarının belirlenmesinde ihaleyi kazanan banka belli oldu.İhaleyi 23. turda kazanan Vakıfbank DHMİ personeline 17 bin TL promosyon verdi.

DHMİ maaş promosyonu ihalesi bu gün DHMİ Genel Müdürlüğü ve Genel Yetkili Sendika Ulaştırma Memur-Sen Yöneticileri ve İş, Garanti, Ziraat, Halk, Yapı Kredi, Akbank ve Vakifbank temsilcilerinin katılımıyla yapıldı. İhaleyi 23. turda 17.000 TL promosyon veren Vakıfbank kazandı.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum