SGK memurları özlük haklarında iyileştirme istiyor!

SGK memurları özlük haklarında iyileştirme istiyor!
SGK personeli Uzmanlık, Sosyal Güvenlik, Tazmninatı ve İkramiye, 3600 ek gösterge düzenlemesi, Yemek yardımı tutarlarının güncellenmesini ve İşçiler gibi nakden ödenmesini talep ediyor.

Ülkemizin Sosyal güvenlik yükünü sırtında taşıyan, büyük fedakârlıklarla gecesini gündüzüne katarak çalışan, doğumdan ölüme, ölüm sonrası mirasa kadar işlemlerle ilgilenen, toplumun olmazsa olmaz sağlık, sigortalılık, işçi, maaş, emeklilik, işveren-işçi,kayıtdışı istihdam gibi konularda sürekli hizmet veren ve bir o kadar da yapılandırma ve mevzuat konusunda yoğun bir kurum olan SGK personeli büyük hak kayıpları yaşamaktadır. 

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

666 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile SGK personelinin bir gecede mali ve özlük hakları gasp edilmiştir.Kurum çalışanlarının 666 Sayılı KHK ile ellerinden alınan fazla mesai ücretleri, ikramiyeler ve ek ödemelerin tekrar verilmesini istiyoruz. 

Bizler kamu işçisi ile memurlar arasındaki maaş farkı adaletsizliğinin ortadan kaldırılmasını istiyoruz. Eşit işe eşit ücret ise Kamu işçilerine tediye, ikramiye, giyim yardımı, yemek ücreti adları altında yıl içinde birçok ödeme yapılırken memurlara neden yapılmıyor. 

Aynı kurumda aynı havayı soluyan sorumluluğun tamamını kurum memurları alırken SGK da çalışan bir işçinin maaşı 13 bin TL?yi bulurken asıl işi yapan bir memurun maaşının 8-9 bin lira gibi komik rakamlarda kalmasını kabul etmiyoruz. Eyt ve 3600 yoğunluğu da göz önünde bulundurularak Kurum personelinin uzmanlaştırılmasını, sosyal sigorta uzmanı kadrosunun açılmasını, çalışma tazminatının verilmesini istiyoruz.

SGK personeline

- Uzmanlık
- Sosyal Güvenlik
- Tazmninatı ve İkramiye
- 3600 ek gösterge düzenlemesi
- Yemek yardımı

tutarlarının güncellenmesi ve İşçiler gibi nakden ödenmesi

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.