Sözleşmeli infaz koruma memurlarına kadro Bakan Gül'e soruldu

Sözleşmeli infaz koruma memurlarına kadro Bakan Gül'e soruldu
İnfaz koruma memurlarının çalışma koşulları, özlük hakları ve sözleşmeli İKM'ye kadro Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'e soruldu.

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI'NA 

Aşağıdaki sorularımın, Anayasa'nın 98. TBMM İçtüzüğü'nün 96. Maddeleri gereğince Adalet Bakanı Sayın Abdulhamit Gül tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını saygılarımla arz ederim. Av. Sevda ERDAN KILIÇ / İzmir Milletvekili 

1- İnfaz koruma memurlarının ve cezaevlerinde çalışan diğer personellerin sorunlarının tespit edilebilmesi için bugüne kadar bir çalışma yapılmış mıdır, bununla ilgili rapor hazırlanmış mıdır? 

2- İnfaz koruma memurlarının ve cezaevlerinde çalışan diğer personellerin çalışma koşulları ve özlük haklarının iyileştirilmesi için bir çalışma yapılmakta mıdır? 

3- Cezaevlerinde çalışan sözleşmeli personellerin kadroya dahil edilmesiyle ilgili bir çalışma var mıdır?

4- Özellikle Sincan, Silivri ve Şakran Cezaevlerinde infaz koruma memurlarının ve cezaevinde çalışan diğer personellerin; lojmanların yetersiz kalması ve yöredeki kira bedellerinin yüksek olmasıyla ilgili yaşadığı sıkıntıları gidermek adına yapılan bir çalışma var mıdır? Lojmanları büyütme veya kira yardımı yapma gibi bir çalışmanız var mıdır? 

Kamubiz.com ÖZEL/ ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.