Sözleşmelilere kadro, YHS personeline 3600 ekgösterge ve teknik hizmetler sınıfı verilmesi TBMM

Sözleşmelilere kadro, YHS personeline 3600 ekgösterge ve teknik hizmetler sınıfı verilmesi TBMM
Çanakkale Milletvekili Özgür Ceyhan sözleşmelilere kadro, yardımcı hizmetler sınıfına 3600 ekgösterge ve teknik hizmetler sınıfı verilmesini TBMM Genel Kurulda şu şekilde dile getirdi..

ÖZGÜR CEYLAN (Çanakkale) – TBMM, TSK ve Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan memurlar sorunlarına çözüm istiyor. 

3600 ek gösterge yardımcı hizmetler sınıfı dâhil tüm memurlara verilmelidir. 

Yardımcı hizmetler sınıfında bulunan meslek sahibi aşçı, berber, terzi ve benzeri hizmet erbaplarının teknik hizmetler sınıfına alınması, eğitimleri uygun olanların da genel idari hizmetler içerisine yerleştirilmesi sağlanmalıdır. 

Millî Savunma Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünde görevli memurların “savunma ve güvenlik hizmet iş kolu” adı altında örgütlenmeleri kamu güvenliği açısından daha yerinde olacaktır. 

Askerin her faaliyetine bilgi ve becerisiyle katkı sunan sivil memurların 926 sayılı Kanun’a istinaden verilen tazminatları alamıyor oluşu ve TSK’nin sosyal tesislerinden faydalanamaması iş barışı açısından sıkıntılıdır. 

Kamuda istihdam edilen bütün sözleşmeli personele istisnasız kadro verilmelidir.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum