Sözleşmeliye kadro ve EYT ne zaman Meclis’e gelecek? AK Parti'den açıklama

Sözleşmeliye kadro ve EYT ne zaman Meclis’e gelecek? AK Parti'den açıklama
AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, EYT ve sözleşmeli personelin kadroya geçeceği tarihle ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Sözleşmeliye kadro düzenlemesiyle ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan 424 bin personelin isteğe bağlı olarak kadroya geçebilme şartlarını taşıdığını duyurmuştu.

Sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’e gelecek?

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, EYT ve sözleşmeli personelin kadroya geçeceği tarihle ilgili şunları söyledi;

"EYT ve sözleşmeli personelin kadroya geçilmesine ilişkin düzenlemeleri Aralık ayı içinde yapmayı planlıyoruz. En kötü ihtimal 2023 yılı başında yasalaşmasına şahit olacağız."

Yapılan açıklamalara göre 1 Ocak 2023 tarihine kadar bu taslak meclise gelip mecliste görüşülmeye başlanacak. Ardından madde madde oylamaya sunulduktan sonra Cumhurbaşkanı Eroğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girecek.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.