Flaş Haber
Bayan okul müdüründen öğretmenlere tehdit
Takvim Gazetesi: Haziran Enflasyonu Yüzde 2,97 Çıkartılıp Memura Yüzde 39 Zam Yapılacak
Takvim Gazetesi: Haziran Enflasyonu Yüzde 2,97 Çıkartılıp Memur ve Emekliye Yüzde 39 Zam Yapılacak

Memur ve memur emeklilerine ilk 6 aylık dönemdeki enflasyonun yüzde 7.5'i aşan kısmı kadar fark yansıtılacak.
İlk 5 aylık enflasyon yüzde 35.64 çıkarken, memur ve emeklilerine yüzde 28.14 fark oluştu. Yani 5 ayda Temmuz zammı yüzde 35.14'e ulaştı. Geriye Haziran enflasyon verisi kaldı.
Takvim Gazetesi'nden Çığıl Ön Yener'in haberine göre; Piyasa Katılımcıları Anketi'ndeki yüzde 2.97'lik Haziran ayı TÜFE tahminine göre zam oranı yüzde 32.17 fark ile yüzde 39.17'yi bulacak.
saglikpersoneli.com
Eskiden utanma vardı.
2 hafta önce
Enflasyon ENAG'a göre %160'ları geçmiş. Yaşanan %200'lerde. Pek muhterem gazete, %39'lardan bahsediyor. Dalga geçiyor. Memur da, seçimlerde dalgasını geçecek.
Cevapla
Beğendim (18)
Beğenmedim (0)
MEMUR
2 hafta önce
Taşerondan kadroya geçenlerin Temmuz ayında Sözleşmelerine bağlı olarak memura verilşen zamdan daha yüksek bir zam alıcaklar, alıcakları bu zam memurunki gibi tek kalem için olucak tediye, ikramiye, ek ödeme diğer kazançlarını topyekün etkileyecek 657 ye seyyanen zam verilmezse personeller Müdürlerden dahi yüksek maaş alıcaklar.
Cevapla
Beğendim (17)
Beğenmedim (0)
Cengiz karaca
2 hafta önce
Sandıkta görüşürüz artık
Cevapla
Beğendim (15)
Beğenmedim (1)
tc
2 hafta önce
ön lisans mezunuyum taşaorön den gecenler bile total da bizden fazla alıyor
Cevapla
Beğendim (14)
Beğenmedim (0)
Cengiz karaca
2 hafta önce
Seneye tirajın iyice düşer. Kurumlara da satamazsın artık
Cevapla
Beğendim (13)
Beğenmedim (0)
vatandaş
2 hafta önce
bu gazete hala satılıyormu?
Cevapla
Beğendim (12)
Beğenmedim (0)
YHS NA VERİLEN SEMBOLİK 600 EK GÖSTERGEYİ GERİ ÇEKSİNLER İSTEMİYORUZ İSTEMİYORUZ ADALET YOKSUNLUĞU FUKARA DÜŞMANLIĞI
2 hafta önce
ALİ YALÇIN SİZ ADALETSİZ UYGULAMALARA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEYE DURUN.YHS SİZE NE SÖYLÜYOR TAHMİN ETMEK GÜÇ OLMASA GEREK.EY ALİ YALÇIN YHS MEMUR DEĞİLSE İŞÇİ YAPILSIN,MEMUR İSE EĞİTİM DURUMUNA GÖRE EK GÖSTERGE DÜZENLENSİN.ÇIKMIŞ ŞUBE MÜDÜRÜ ŞEF DİYORSUN İYİ GÜZELDE BİZ YHS NA VERİLEN SEMBOLİK 600 EK GÖSTERGEYE NEDEN SES ÇIKARMIYORSUN.BİZ 600 EK GÖSTERGEYİ İSTEMİYORUZ İŞÇİ YAPILMAK İSTİYORUZ İŞÇİ.ALLAHTAN KORKUN KULDAN UTANIN POZİTİF AYRIMCILIĞA YILLARDIR MARUZ KALAN YHS.ALLAHA HAVALESİNİZ.
Cevapla
Beğendim (8)
Beğenmedim (5)