Tüm geçici, vekil ve sözleşmeli personel ile kamu işçilerine kadro Çalışma Bakanı'na soruldu

Tüm geçici, vekil ve sözleşmeli personel ile kamu işçilerine kadro Çalışma Bakanı'na soruldu
Tüm geçici, vekil ve sözleşmeli personel ile memur işi yapan kamu işçilerinin kadroya geçirilmesi CHP tarafından TBMM'ye taşındı. 1 Ağustos 2019 tarihinde TBMM'ye sunulan soru önergesi ile sözleşmelilerin kadro talebi yinelendi.

Kamuda geçici, vekil ve sözleşmeli personel ile memur işi yapan kamu işçilerinin kadro taleplerini gündeme defalarca taşımıştık. 1 Ağustos 2019 tarihinde TBMM'ye sunulan soru önergesi ile sözleşmelilerin kadro talebi yinelendi. Tüm geçici, vekil ve sözleşmeli personel ile memur işi yapan kamu işçilerinin kadroya geçirilmesine yönelik bir çalışma olup olmadığına ilişkin Meclis Başkanlığına sunulan yazılı soru önergesi şu şekilde:

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI'NA 

Aşağıdaki sorularımın Anayasa'nın 98 ve TBMM İçtüzüğünün 96. Ve 99. Maddeleri uyarınca T.C. Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Sn. Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim. Saygılarımla. 30.07.2019 
Ömer Fethi Gürer /Niğde Milletvekili 

1- Tüm geçici, vekil ve sözleşmeli personel ile memur işi yapan kamu işçilerinin kadroya geçirilmesi için çalışma yapılmakta mıdır? 

Kamubiz.com ÖZEL/ ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
8 Yorum