Ümit Demirel: Memura yüzde 100 zam bekliyoruz!

Ümit Demirel: Memura yüzde 100 zam bekliyoruz!
Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Bakanlarımız, TBMM Meclisinde Millet Adına Karar Veren Sayın Vekillerimiz, Siyasi Partilerimizin Liderleri; Belki Yıllardır İdeolojik Siyasi Sendikalar Yüzünden Veya Onların Siyasi Olan Kavgaları Yüzünden Kamu Çalışanlarının Sesini Duymadınız. Duyamadınız. Artık Duyun İstiyoruz. Devlet Memurlarını Duyun Diye Bugün Ankarada, Memurun Kürsüsünden Bizde Varız Devlet Memurları Mitinginden Sizlere Sesleniyoruz.

Milyonlarca Kamu Çalışanı, Emeklisi Ve Asgari Ücretlisi Yani Ailesi İle Birlikte Bu Ülkenin %85’i Olarak Çok Zor Günler Geçiriyoruz Ama Emin Olun Dayanıyoruz.Direniyoruz. Ancak Kiralar, Faturalar Ve Gıda Masrafları Canımızı Yakıyor. Gençlerimiz, Çocuklarımız Odalarına Kapandı. Bu Bizleri Ürkütüyor.

Bir Yanı Gurbet Olanlarımız, Ailesinin, Annesinin, Babasının, Kardeşlerinin Yanına Gidemeyecek Duruma Geldi. Eskiden Çocuklarımız Üniversite Kazandı Diye Sevinirken, Gerçi! Şimdide Seviniyoruz Ama Bir Fark Var. AKLIMIZ “NASIL OKUTACAĞIZ!” SORUSUNA BİR TÜRLÜ CEVAP BULAMIYORUZ.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Evde Çamaşır, Bulaşık Makinesi Ve Buzdolabımız Bozulmasın Diye Dua Eder Hale Geldik. Bebeklerimizin Mama Ve Bez Masrafları Bile Bütçemize Yük Oluyor. Lunaparklardan Ve Oyuncakcılardan Çocuklarımızı Kaçırıyoruz. Zira Fiyatlar El Yakıyor. Ev, Araba Alma Hayalini Kurmayı Unutalı Da Çok Oldu. Çocuklarımız Ekonomik Zorluklar Nedeniyle Evlenemiyor? Yine Aynı Nedenlerle Evlendiremiyoruz.

Öyle Eğlenme, Tatile Gitme, Gezme, Tozma, Yeme İçme Değil Bizim Derdimiz. Sizin Anlayacağınız Kıymetli Büyüklerimiz. Maslowun İhtiyaçlar Hiyerarşisinin Bile, En Altında Olan… Yani Bir Canlının Sadece Canlı Olarak Kalması İçin İhtiyaç Duyduğu Lokmaya, Hırkaya Ve Kulübeye Yetmiyor Bütçemiz…

Ahvalimiz Ortadadır. En Azından Bir Oh Diyebilmek İçin, Umut Edebilmek İçin Yüzümüzde Ufak Bir Tebessüm Görmek İçin Meclisten Ve Vekillerimizden İsteğimiz Açıktır. MEMURLARA, ASGARİ ÜCRETLİYE VE EMEKLİYE Yapılacak Olan Zam Oranlarını %100 OLARAK AÇIKLAYIN. %100 Zam Müjdesini Memurlar, Asgari Ücretliler, Ve Emekliler Olarak Uzun Zamandır, Sabırsızlıkla Ve Büyük Bir Umutla Bekliyoruz.

Ümit DEMİREL

TEÇ-SEN Genel Başkanı

BASK Genel Sekreteri

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.