Üniversite İdari Personel Sendikası Üni-Per-Sen'den Toplu Sözleşme Açıklaması

Üniversite İdari Personel Sendikası Üni-Per-Sen'den Toplu Sözleşme Açıklaması
Yetkili Sendika olan Memur-Sen 2020-2021 yılı Toplu Sözleşme Taleplerini açıklamıştır. Öncelikle ilk açıklanan zam teklifinde daha pazarlıkta yapılacağı düşünüldüğünde günümüz şartlarında bu artış oranı maalesef maaşlarımızın yine enflasyona hayat pahalılığına yenik düşeceği ortadadır. Ve hayal kırıklığı yaratsa da.

Eğitim İş Kolunda Yetkili olan Eğitim-Bir-Sen tarafından açıklanan Talepler Noktasında İyimser olmak istiyoruz. Geçen Senelere baktığımız zaman Üniversite İdari Personeli için en azından bu talepleri koyarak durumumuzdan sıkıntılarımızdan haberdar olduklarını anlayabildik. Bir gelişmenin olduğu aşikar ama yinede bu taleplerin İlk sıralarda olmayıp son sıralarda yer almasının ve Basında güçlü şekilde söylenmemesinin göz boyama aldatmacısı olmamasını umut ediyor ve süreci dikkatle takip ediyoruz.

Sendikamız tarafından yıl boyunca ortaya konulan güçlü şekilde dile getirdiğimiz. Üniversite İdari Personelinin Temel Sorunları olan 7 konu talepler listesinin en sonuna eklenmiştir.

Tayin, Nakil Yönetmeliği,
Üniversitelerde çalışmamıza rağmen alamadığımız Yükseköğretim Tazminatı, Geliştirme Ödeneği, Döner Sermaye Payları, 
13b/4 görevlendirmeleri
Görevde Yükselme Sınavlarının merkezi yapılması, 
ÖSYM, MEB Sınavlarında görevlendirmeler, 
Lojman Sorunu

52 adet talepten yaklaşık 12 adet talep yıllardır unutulan görmezden gelinen Üniversite İdari Personeline ayrılmıştır. Burada Sendikamızın yıl boyunca yaptığı çalışmaların oluşturduğu kamuoyunun büyük bir etkisi ve katkısı olduğu açık ve herkes tarafından görülmüştür.

Biz bu taleplerin takipçisiyiz “amacınız göz boyamak” “bak biz yazdık ama olmadı” denilmesine tahammülümüz de, sabrımız da kalmamıştır.

Ve şunu unutmayın Eski Üniversite İdari Personeli yok artık karşınızda Haklarının Bilincinden ve Arkalarında Dağ gibi duran Sendikası olan Üni-Per-Sen ile daha güçlü Üniversite İdari Personeli.

Her zaman ki gibi yine tekrarlıyoruz bu talepler gerçekleşmez ise Üniversitelerden çekin elinizi Öğretmenlerinizin yanında öğretmenlerinizle sendikacılık yapın. Üniversite İdari Personeli Üzgün ve Kırgındır 2019 – 2020- 2021 yılı Üniversite İdari Personelinin kazanım yılı olmalıdır.

BİZ BU TALEPLERİN TAKİPÇİSİYİZ.,

ŞUNU DA UNUTMAYIN BİZ DAHA YENİ BAŞLIYORUZ !!!​

Bu yolda yürürken inandığımız şey Adaletin, hakkın ve hakikatin peşinde koşanlar elbet kazanacağıdır. Bizde Yorulmak var Pes Etmek yok. İnanç var Yılmak yok. Gidilecek yolumuz, fethedilecek gönüller, aşılacak dağlar varılacak hanlarımız var. Hislerimiz, acılarımız, dertlerimiz, hüzünlerimiz var bizim.

Mutluluğa, Huzura, Geleceğe göz kırpışımız var. Dünümüz, bugünümüz, yarınlarımız var. Yeni Fikirlerimiz, Yeni Umutlarımız var bizim… Yapabiliriz… başarabiliriz diyen… Dualar eden, İyi ki sizinle yürüyorum diyen iyi günde kötü günde omuz olan dostlarımız var bizim. O yüzden biz daha yeni başlıyoruz…

Sendikamıza güvenerek, inanarak destek veren, Temsilcilerimize, üyelerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bugün bu ülkede Üniversite İdari Personeli için olacak her kazanımda sizlerin emeği, sizlerin imzası olacaktır. Biz size layık olmaya çizgimizi bozmadan her gün Emekle, Umutla, Azimle bu yolda çalışmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki sizlerde çalışmalarımızı takdir ederek Sendikamızı sahiplenmeye devam edeceksiniz. Artık sizlerinde bir Aileniz, Yuvanız olduğunu unutmayın.

Sevgi ve Selamlarımızla,

Slayt1.PNG

Slayt2.PNG

Slayt3.PNG

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.