Usulsüzlükler Ortaya Çıkanca Müdürler ve Müfettiş Görevden Alındı

Usulsüzlükler Ortaya Çıkanca Müdürler ve Müfettiş Görevden Alındı
Müdürler sayıştay incelemesi doğrultusunda görevden alındı. Sivas Belediyesinde müdür ve mühendis olarak görev yapanlara ilişkin Sayıştay denetçilerinin raporu düzenlenmesi üzerine şartları taşımayan müdür ve mühendisler görevden alındı. Görevden alınanlar arasında müfettişte bulunuyor.

Şu günlerde Sivas Belediyesi’nde Sayıştay Denetçisi incelemesi devam ederken Belediye karıştı…Yazılan raporda “Belediye de görev yapan müdürler Z. D., K.A., M. M. ve N. Ö. şartları taşımadıkları gerekçesiyle müdürlük görevini usulsüz olarak yürütüyor” dendi.

Sayıştaycının yazdığı rapor neticesinde bu isimlerin müdürlükleri elinden alındı.

Bu dört ismin yanı sıra 4 isim de daha usulsüzlük olabileceği belirtilirken önümüzdeki günlerde de bunların akıbeti belli olacak.

Belediye de müdür olabilmek için lisans mezunu olmak ve en az 10 yıl kamu görevinde çalışmak şartları bu isimlerde bulunmuyor.

Görevden alınan isimlerin bazıları lisans değil önlisans mezunuyken bazıları ise 10 yıl çalışmış olmak şartını sağlamıyor.

MÜHENDİS VE MÜFETTİŞLERDE ALINDI

Ayrıca müdürlük kadrosunda görev yapan isimler gibi bir çok mühendisin de görevden alındığı öğrenildi. Bu isimler arasında bir de müfettiş bulunuyor. Bu durum sonrasında ise 3 isim emeklilik dilekçesi verdi.

Büyük Sivas Haber

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum