Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni VHKİ 2021 Maaşları Ne Kadar?

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni VHKİ 2021 Maaşları Ne Kadar?
Genel İdare Hizmetleri Sınıfında görev yapan Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni VHKİ 2021 maaşları ne kadar? 2021 yılı ilk yarısında Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni maaşları 2021 belli oldu. İşte her derecede 2021 VHKİ Maaşları:

VHKİ KADROSUNDA OLANLAR NE KADAR MAAŞ ALIYOR?

Kamu kurum ve kuruluşlarının Genel İdare Hizmetleri Sınıfı kapsamındaki kadroları arasında “Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni” (VHKİ) unvanlı kadrolar da yer almaktadır.

Çeşitli öğrenim seviyelerinden mezun personelin görev yapabildiği VHKİ unvanlı kadrolarda bulunanlar, özlük haklarının iyileştirilmesini ve özellikle de 1.derece kadro için belirlenmiş olan ek göstergenin artırılmasını istemektedirler.

Öte yandan “Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni” unvanlı Devlet memurları yılın ikinci yarısındaki aylarda (derece/kademe ve kıdem yılına göre değişen aylarda) gelir vergisi bakımından %20’lik dilime girdiklerinde zaten düşük olan net maaşları daha da azalmaktadır.

Güncel maaşları (2021 yılının ilk yarısında) 

Lisans mezunu olarak “Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni” unvanlı kadrolarda görev yapan her derece/kademe ve kıdem yılındaki Devlet memurlarının, 2021 yılının ilk yarısındaki aylarda (%15 gelir vergisi diliminde) net maaşlarının ne kadar olduğu konusunda hazırladığımız tabloya aşağıda yer verilmiştir.

Tablodaki aylık net maaş tutarları, bekar (veya eşi çalışan) ve çocuk yardımından yararlanmayan personele göre hesaplanmıştır.


NOT:

*Aile yardımı ve asgari geçim indirimi bakımından, bekar (veya eşi çalışmadığı) ve çocuk yardımından yararlanmayan personele göre değerlendirme yapılmıştır.

*Döner sermayeden yararlananlar için, sabit döner sermaye ödemesi (net ek ödeme miktarı kadar) hesaplamaya dahil edilmiştir.

*Çalışılan kurumlardan kaynaklı sosyal denge tazminatı ve ikramiye ödemeleri ile zam ve tazminat farklılıkları dikkate alınmamıştır.

*Toplu sözleşme ikramiyesi ve sendika aidatı hesaplamaya dahil edilmemiştir.

*BES kesintileri dikkate alınmamıştır.

*Tabloda hizmet süreleri 13 yıldan az olanların, 14.10.2008 tarihinden sonra işe girmiş oldukları varsayılarak, sosyal güvenlik kesintileri ilgili mevzuat çerçevesinde hesaplanmıştır.

*Tabloda hizmet süreleri itibariyle personelin ulaşabileceği derece ve kademeler tahmini olarak alındığından, hizmet yıllarına karşılık gösterilen derece ve kademelerde farklılıklar görülebilir.
memurunyeri.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum