Yardımcı Hizmetler Sınıfında Çalışanlarda Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına Girebilecek

Yardımcı Hizmetler Sınıfında Çalışanlarda Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına Girebilecek
Diyanet-Sen’in Nisan 2021 Kurum İdari Kurulu’na taşıdığı ve mutabakat altına alınan “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı’na yardımcı hizmetler sınıfında çalışan personelin de girebileceği şeklinde çalışma yapılması” maddesi hayata geçti.

Bu gün Diyanet İşleri Başkanlığı web sitesinde yayımlanan VHKİ Sınav duyurusuyla birlikte bu sınava yardımcı hizmetler sınıfında çalışan ve diğer şartları sağlayan Diyanet İşleri Başkanlığı personeli de girebilecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nda yardımcı hizmetler sınıfında çalışan ve lise, önlisans, lisans ve hatta yüksek lisans yapmasına rağmen yardımcı hizmetler sınıfından çalışması nedeniyle Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı’na giremeyen bir çok personel artık bu sınava girebilecek. Diyanet personelinin haklarını korumayı ve yükseltmeyi öncelikli amacı bilen Diyanet-Sen böylece yaşanan bir mağduriyetin daha giderilmesini sağladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nda çalışan tüm Yardımcı Hizmetler Sınıfı personeline hayırlı olsun.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum