Yekili ama memurlardan bihaber sendika!

Yekili ama memurlardan bihaber sendika!
Bilindiği üzere bu sene Memurlar için tükenen umutlara bir çare, yıllarca katlanarak birikmiş sorunlara bir çözüm olacağını umduğumuz ağustos ayında yapılması planlanan 6. Dönem Toplu Sözleşme için yetkili sendika ile hükümet kanadı arasında yapılacak olan görüşmelere hep birlikte şahit olacağız.

Tapu memurlarının yaşadığı sorunlar sokaktaki vatandaşın bile bilmesine rağmen yetkili sendika Memur-Sen'in tapu kadastro müdürlüğüne onbinlerce TL para verip sorunları öğrenmek için anketör göndermesi kelimenin tam anlamıyla bir skandaldır.!!

Kendilerine soruyoruz..??

1- Yetkili Sendika bu gün şube başkanlarına makam arabası tahsis ediyor, ve onlara huzur hakkı olarak ödemesi yapıyor. Niçin yapıyor.? Sahada Gezin Üyeyi dinleyin, sorunları tespit edin bize getirin diye. Sahada varlar mı? Yoklar, sorunları tespit edebilmişler mi? hayır. Peki bunun ispatı nedir? Sahaya Anket Firması sürmesidir. Bunların Ne başkanları ne temsilcileri nede Genel Merkez yöneticileri çalışır. 
2- Madem seçtiğin başkanlar çalışmıyor, Peki Genel Merkez olarak neden sen sahalara çıkıp emekçi kamu çalışanlarını dinlemiyorsun? Çünkü yüzleri yok, bir önceki toplu görüşmelerdeki başarısızlıklarını bildikleri için memuru yüzde 3,5 lara 4 lere mahkum ettikleri için gelen sorulara cevap veremeyecekleri için Anket firmasını sahaya sürüyorlar.  
3- Demezler mi sen 10 yıldır yetkili sendikasın halen sorunları tespit edemedin mi? Memurların Taleplerinin belirleyeme din mi diye.? Elbette sorarlar Cevap yok. Gelin biz sizlere yardımcı olalım. 
4- Talep Toplayacağız diye Sendika gelirlerini anket firmalarına harcayacağınıza önce Tapu çalışanların Unvan sorunu çözün? Milyarlarca lira topladığımız Döner Sermaye den çalışana pay alın, Arşiv Memurlarının teknik kadroya geçmesini çözün, adaletsiz ve liyaketsiz torpilli atamaları öncü olmayın önüne geçin, iş yoğunluğunda psikolojimiz bozuldu personel eksikliğini masaya götürün, ve daha onlarca sorun varken Tapucunun T si bilmeyen Anket firmasından mı meded beklersiniz.
Yılmaz SARIÇAMLIK
Mil Bayındır Sen Sakarya İl Başkan Yardımcısı 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum