Zabıta teşkilatının sosyal denge tazminatı yenilenmeli

Zabıta teşkilatının sosyal denge tazminatı yenilenmeli
Tüm dünya ile birlikte ülkemizin de zor bir dönemden geçtiği bu süreçte Belediye çalışanlarında Sosyal Denge Sözleşmesinin yenilenmesi hususunda kısıtlamaya gidilmesi moral ve motivasyon açısından büyük hayal kırıklıklarına neden olacaktır.

SOSYAL DENGE SÖZLEŞMELERİ YENİLENMELİ

-Korona (Covid-19) ile mücadele kapsamında, başta Sağlık çalışanları, Emniyet ve Jandarma güçleri ile birlikte Yurdun her yerinde kendi ve ailelerinin sağlıklarını hiçe sayarak büyük bir özveriyle, gece gündüz, uzak yakın, soğuk demeden canla başla çalışan #Belediye çalışanlarının hakkını da teslim etmek lazım.

-Bu manada bazı #Belediyelerin Sosyal Denge Sözleşmesini yenilemediğini ve bazı #Belediyelerin de yenilemekten imtina edeceklerini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.

-Tüm Dünya ile birlikte Ülkemizin de zor bir dönemden geçtiği bu süreçte #Belediye çalışanlarında böyle bir kısıtlamaya gidilmesi moral ve motivasyon açısından büyük hayal kırıklıklarına neden olacaktır.

-Taktir, teşekkür ve taltif beklenen böyle bir durumda, bunları umursamadan görev yapan #Belediye çalışanlarının zor durumda bırakılmaması en büyük beklentimizdir.

-Kamu oyu ve yetkililerin taktir ve tensiplerine. Saygılarımızla.

Zabıta Personelleri

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.