HAK-İŞ 3. Emek Fotoğrafları Yarışması Sonuçlandı!

HAK-İŞ 3. Emek Fotoğrafları Yarışması Sonuçlandı!
HAK-İŞ Kültür Sanat Komitesi tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen HAK-İŞ 3. Emek Fotoğrafları Yarışması ödülleri, 14 Eylül 2022 tarihinde HAK-İŞ Genel Merkezinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Erbaalı fotoğraf sanatçısı Niyazi Gürgen'in ödüllü fotoğrafı. Fotoğraf Hak-İş Konfederasyonu 3. Emek Konulu Fotoğraf Yarışmasında 3.lük Ödülü kazandı. (2022)

Türkiyede emeğin en büyük temsilcilerinden olan HAK-İŞ Konfederasyonunun, emeğin ve emekçinin görünürlüğünün artırılması amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla düzenlediği HAK-İŞ 3. Emek Fotoğrafları yarışmasında dereceye girenler belli oldu.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

HAK-İŞ Kültür Sanat Komitemiz tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığımız katkılarıyla gerçekleştirilen HAK-İŞ 3. Emek Fotoğrafları Yarışmasına 1.124 fotoğrafla başvuruda bulundu. Yapılan değerlendirmeler sonucunda 4 fotoğraf dereceye girerken, 50 fotoğraf da sergileme ödülü kazandı.

Yarışmamızda, birincilik ödülünü Ekmek fotoğrafı ile Sabri Altın, ikincilik ödülünü Arıza Ekibi fotoğrafı ile Özkan Bilgin, üçüncülük ödülü Süpürge Ustası fotoğrafı ile Niyazi Gürgen, Özel ödülü ise Tesi Kültürü Hâlâ Yaşatılıyor fotoğrafı ile Musa Talaşlı aldı.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.