3 İlin Sağlık Müdürü Değişti!

3 İlin Sağlık Müdürü Değişti!
Erzincan, Diyarbakır ve Batman İl Sağlık Müdürleri Değişti

Diyarbakır Sağlık Müdürü Tekin, Erzincan Sağlık Müdürü olarak atandı

Diyarbakır Sağlık İl Müdürü Dr. Cihan Tekin, Erzincan Sağlık Müdürü olarak atandı.

Yaklaşık 2,5 yıldır Diyarbakır’da görev yapan Dr. Cihan Tekin, Erzincan İl Sağlık Müdürü olarak atandı. Tekin’in önümüzdeki günlerde Erzincan’da göreve başlayacağı bildirildi.
Öte yandan Erzincan İl Sağlık Müdürü Erkan Hirik ile Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Orhan Çimen ise görevden alındıkları bildirildi.

Diyarbakır İl Sağlık Müdürü görevden alındı

Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin görevden alındı. Yaklaşık 2.5 yıldır Diyarbakır’da görev yapan Tekin, Erzincan İl Sağlık Müdürü olarak atandı. Dr. Cihan Tekin’in yerine ise Batman İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu’nun atandığı öğrenildi. 

Batman İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Pamukçu, Diyarbakır’a atandı

Batman İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Pamukçu, Diyarbakır’a atandı. Yaklaşık 4 yıldır Batman Sağlık Müdürlüğü görevinde bulunan Pamukçu, Diyarbakır Sağlık Müdürü oldu. Pamukçu’nun yerine ise Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Öğrt. Üyesi Ali Bulut atandı. Bulut, 2019’dan bu yana Kırşehir’de görev yapıyordu.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.