Ankara İl Müdürü Zülfikar Akelma Genel Müdür Oldu

Ankara İl Müdürü Zülfikar Akelma Genel Müdür Oldu
Ankara İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürüten Siverekli Zülfikar Akelma, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğüne atandı.

Şanlıurfalı Prof. Dr. Mehmet Gülüm'ün,  Ankara İl Sağlık Müdürlüğünden memleketi Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanmasının ardından Ankara İl Sağlık Müdürlüğü görevine getirilen Siverekli Zülfikar Akelma, bugün de Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğüne atandı.

Bir süre Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği yapan Çocuk İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Ahmet Zülfikar Akelma, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü görevine getirilmesinin 1 yıl sonrada Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Olması hemşerilerini sevindirdi.

ZÜLFİKAR AKELMA KİMDİR?

Zülfikar Akelma, 1978 yılında Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu Siverek Şair İbrahim Rafet İlkokulu, ortaokulu Siverek İmam Hatip Ortaokulu, liseyi ise Şanlıurfa İmam Hatip Lisesi'nde okudu. 1997 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanan Akelma, 2003 yılında mezun oldu.
urfadasın.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.