Askerlerine Sahip Çıkan Bir Komutan Olamadınız Sayın Bakanım

Askerlerine Sahip Çıkan Bir Komutan Olamadınız Sayın Bakanım
Salgınla mücadelede yorulduk, yıprandık, öldük ama sesimizi duyan komutan olamadınız Sayın Bakanım. Gözle görülmeyen düşmana karşı savaşırken, bizim önümüzde koşan, kucak açan, onore eden, motive eden komutanımız olamadınız Sayın Bakanım.

Komutan güçtür, komutan önderdir, komutan sorun çözendir, komutan tebaasına sahip çıkandır, komutan çığlıkları duyan, sahayı görendir. Biz teker teker hasta olduk, öldük ama yine de meslek, millet, insanlık adına mücadeleden korkmadık, kopmadık.

Komutan her gün ekranlara çıkıp ne yaptı.!  sayı verdi, uyardı, alkışladı ve hakları ödenmez dedi.

Ne yaptı komutan, üç ay döner sermaye vereceğim diyerek bir parmak bal çaldı ağzımıza ve bütün Türkiye maaşlarımıza iki kat zam geldi zannetti.

Ne yaptı komutan, sadece pandemi döneminde toplu ulaşımı kullanıyormuşuz 3 aylığına ulaşımı ücretsiz yaptı ama sonrasını düşünmedi.

Ne yaptı komutan, 3600 ek gösterge için kılını kıpırdatmadı, Döner sermaye adaletsizliğini görmezden duymazdan geldi.

Ne yaptı komutan, sağlık çalışanları bu savaşta hayatını kaybederken gözyaşı döktü ama onlara Şehitliği yakıştıramadı, görev Şehidi diyemedi.

Ne yaptı komutan, enflasyon karşısında eriyip giden maaşlarımıza bir gram katkı koyarak bu sizin annenizin ak sütü gibi helaldir diyemedi.

Ne yaptı komutan, sadece doktor bakanıymış gibi hep keseri bir tarafa doğru yontarak büyük çoğunluğu mutsuz etti.

Velhasıl kelam komutan ordusunun çok çok gerisinde kaldı ama, sağlık ordusu savaşmaya ve bu savaşı kazanmaya inanmış şekilde yoluna devam ediyor. Bu dönemde sahada mücadele eden tüm çalışanlarımıza kolaylıklar diliyor Allah yar ve yardımcıları olsun diyoruz.
Metin ALTUNDAL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum