Bir İl Müdürlüğü daha promosyon sözleşmesini iptal etti

Bir İl Müdürlüğü daha promosyon sözleşmesini iptal etti
İl Müdürlüğünde banka promosyon güncellemesi için komisyon toplandı. Komisyonda çalışanları sevindiren karar çıktı.

Banka Promosyon Komisyonu Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu başkanlığında toplandı. Toplantıda Öz Sağlık İş Sendikası ile Memur Sendika temsilcileri de hazır bulundu. Yapılan toplantıda; Mevcut promosyon ihalesinin fesih edilmesi kararı alındı.

Toplantı sonunda, yeni banka promosyonu ihalesinin Eylül ayı sonu ile Ekim ilk haftaları arasında yapılacağını belirterek, Ocak 2023 ayı itibariyle geçerli olacağı hatırlatıldı. İl ve İlçe

Hastaneleri promosyonda birleştirilecek!

Daha önce ayrı ayrı promosyon anlaşması yapılan sağlık kuruluşlarının yeni sözleşmede birleştirilmesi yönünde karar çıktı. Kararda; "Sağlık Bakanlığına bağlı tüm sağlık kuruluşlarının tek protokol sözleşmesinde birleştirilmesine karar verildi" denildi.

Öz Sağlık İs Sendikası'ndan teşekkür

Komisyonda alınan karar ile ilgili açıklama yapan Öz Sağlık İş Sendikası Van Şube Başkanlığı yetkilileri, "Bu süreçte desteğini her zaman en ön planda tutan İl Sağlık Müdürü sayın Prof. Dr Mahmut Sünnetçioğlu'na ve Destek Hizmetleri Başkanı sayın Şahabettin Işık'a, SBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürü Orhan Diler ve İrfan Başdinç, ADSM Müdürü ve ilçe hastaneleri müdürlerine ve komisyon üyelerine teşekkür ederiz. Tüm emekçilerimize hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.
Van Hakimiyet Gazetesi

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.