Bir istifa haberi de Fahrettin Koca hakkında! Gitmek istiyor?

Bir istifa haberi de Fahrettin Koca hakkında! Gitmek istiyor?
Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un görevini bırakmak istediğinine dair iddialarda bulunan Gazeteci Murta Yetkin, bu kez de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hakkındaki kulis bilgilerini paylaştı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un istifa iddialarının yanı sıra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da görevini bırakmak istediğini ifade eden Yetkin, herhangi bir görev değişikliği durumunda Koca'nın bakanlığı rahatlıkla bırakabileceğini iddia etti.
 
Fahrettin Koca'nın gitmeye yakın olduğunu düşünenlerdenim
Yetkin, "Fahrettin Koca mesleğiyle siyaseti arasında kaldı ve çok kötü sıkıştı. Bir yandan doktor olarak söylemesi gerekenler var. Onları son derece örtülü vaziyette satır aralarında söylüyor. Bu Kurban Bayramı'nda bile göz göre göre artık hangi lobi baskın geldiyse her şey serbest moduna girdik. Bayram boyunca verdiği mesajlara bakarsan sürekli olarak 'yayılıyor hastalık hem de her yerde yayılıyor' gibi mesajlar veriyordu. Bu mesajlar çelişiyordu Erdoğan'ın "Vatandaşımız bayramını doya doya yaşasın" mesajlarıyla.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum