Böyle sendikacılık olmaz! Türk Sağlık-Sen temsilcisi gizlice ses kaydı alıyor iddiası

Böyle sendikacılık olmaz! Türk Sağlık-Sen temsilcisi gizlice ses kaydı alıyor iddiası
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Araştırma Hastanesinde Türk Sağlık-Sen temsilcisi olduğu öğrenilen bir kişi hemşirelerin dinlenme odasında gizlice telefonunu bırakarak ses kaydı aldığı ortaya çıktı.

Olay Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Araştırma Hastanesinde yaşandı. Türk Sağlık-Sen temsilcisi olduğu öğrenilen bir kişi hemşirelerin dinlenme odasında gizlice telefonunu bırakarak ses kaydı aldığı ortaya çıktı. Yine aynı kişi bununla yetinmeyerek ses kaydı aldığı hemşirelerin koridorda yolunu kestiği öğrenildi.

Sağlık-Sen Bolu Şube Başkanı Sami Yılmaz, yaşanan çirkin olayla ilgili paylaşımda bulundu. Sami yılmaz yaptığı paylaşımda,

“KINIYORUZ…

“Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Araştırma Hastanesinde Türk Sağlık-Sen temsilcisi olduğu öğrendiğimiz bir kişi, dinlenme odasında telefonunu bırakıp hemşire arkadaşların ses kaydını almıştır. Bir insana, hele hele bir bayan arkadaşa karşı yapılmaması gereken hareketleri yapan bu kişiyi şiddetle kınıyoruz!

Böyle Sendikacılık Olmaz!
Konu ile ilgili adli şikayet yapılmış olup, idari süreç noktasında gereken işlemlerin takibi yapılacaktır. 

Konu, hastane başhekimi ve İl Sağlık Müdürümüz Muhammed Emin DEMİRKOL’a iletilmiş olup, gerekli hassasiyetin gösterileceği iletilmiştir.

Olayın sonuna kadar takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Ses Kaydı Alındı İddiasına Cevap Bolu Türk Sağlık Sen Başkanı Furkan Özübek'ten Geldi!

Bugün Sağlık Sen Bolu Şube Başkanı Sami Yılmaz tarafından sosyal medyada Sendikamızın ismi de kullanılarak yaptığı asılsız iftira içerikli haberin içeriği şundan ibarettir.

Bu haberin tamamen hayal ürünü ve iftiradan ibaret olduğu, kendisinin bir hemşirenin üzerine yürümesinin söz konusu olmadığı, bunun hastane koridorunda bulunan Kamera kayıtlarından da açıkça görülebilecekken bu yapılmayıp kendisine iftira atıldığı, ayrıca ses kayıt olayının da hayal ürünü.

Şahsın telefonunu hangi cüret ve hakla karıştırdıklarını ya da kendilerinin şahsın covid yoğun bakımda 5 saat içerde kaldığını ifade ederek bu zaman zarfında söz konusu hemşirenin kendisinin ses kaydı açıp açmadığının bilememekle beraber şahsı itham etmek için kayıt yapıp telefonunu karıştırıp görüntü video alması kendine bir iftira atıldığını sendikamıza ifade etmiştir. Konu itibari ile sendikamızın dahili bulunmayan bu olayın bizlere itham edilmesini kabul etmiyoruz

Şu da unutulmamalıdır ki üye kaybettikçe ve de yalan yanlış ifadelerle sendikal mücadele yapmaya çalışarak algı oluşturmaya çalışanlar ve birilerini tetikçi olarak kullananlar bel altı vurmaya çalışmasından , yıllarca tehdit ederek korkutarak üye yapmaya çalışanlar, türk sağlık sene sendikacılık dersi veremezler. Biz her zaman her yerde haklı dava güçlü sendika olarak düsturumuzu bozmadık ve bu günde yine Sami yılmaz’a ve Sağlık-Sene yakınlığı ile bilenen izzet baysal devlet hastanesi idari ve mali işler müdür yardımcısı evrak kayıtta görev yapan sağlık çalışanı arkadaşımızı darp etmesi dolayısı ile sendikal mücadele de her zaman haklının yanında olduğumuzu ifade ederek bu davranışını ve yapılan eylemi KINIYORUZ. SAĞLIKTA ŞİDDETE HAYIR diyoruz. Varolsun Türk sağlık sen Varolsun teşkilatımız diyorum. Kamuoyunun ve değerli üyelerimizin bilgisine sunulur…

YENİ FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.