Fahrettin Koca görevden mi alınacak?

Fahrettin Koca görevden mi alınacak?
Melih Altınok, Sabah'daki bugünkü yazısında "Hastaların mağdur olduğu olaylarda Sağlık Bakanı Koca'dan aynı ilgiyi göremiyoruz" diyerek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı hedef aldı.

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın hastaların mağdur olduğu olaylara yeterince ilgi göstermediğini öne sürerek hedef alması dikkatlerden kaçmadı. Altınok, "Oysa, Bakan sağlık personelinin olduğu kadar hastaların, bizlerin de bakanı" eleştirisini yaptı. 

SAĞLIK BAKANI KOCA'YA TEPKİ

Son dönemde görevden alınacağı konuşulan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın hastalar mağduriyeti konusunda sessiz kaldığını öne süren yandaş yazar Melih Altınok, "Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın hekimlere yönelik şiddet olayları konusunda hassas olması çok doğal. 'Beyaz kod' gibi uygulamalarla sağlık çalışanlarının güvenliğine dair radikal adımlar attı. Hekimlerin uğradığı saldırılarda da mutlaka açıklama yapıyor. Sonuçta, iş yaptığı personelinden bahsediyoruz. Hem kendisi de hekim... Ne var ki son günlerdeki tartışmalarda şahit olduğumuz üzere, hastaların mağdur olduğu olaylarda Koca'dan aynı ilgiyi göremiyoruz. Oysa, Bakan sağlık personelinin olduğu kadar hastaların, bizlerin de bakanı. Akıl vermek gibi olmasın ama... Mesela Bakan Manisa'da bir hastanede linçe maruz kalan hastaları Uzman Çavuş Ali Akdağlı'yı arayıp bir geçmiş olsun dese... Dediyse de duyursa, hepimiz kendimizi daha iyi hissetsek... Fena mı olur?" ifadesini kullandı. 
milligazete

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum