Feshedilen maaş promosyonu yeni ihale ile 23 bin 800 oldu

Feshedilen maaş promosyonu yeni ihale ile 23 bin 800 oldu
Bir Promosyon İhalesi Tek Taraflı Sonlandırıldıi Haziran 2021 öncesi bir çok ilde 3-5 yıllığına imzalanan banka promosyon sözleşmeleri ile emekçilerin eline 3-5 bin TL arası ek bir gelir geçmişti.

Ancak yeni dönemde yapılan banka promosyon sözleşmelerinde bu rakam 25-30 bin TL’ye kadar çıkmaktadır. Özellikle 2021 yılı ve öncesinde 3 ile 5 yıllık promosyon sözleşmesi yapılan iş yerlerinde çalışan emekçiler, ciddi hak kaybına ve eşitsiz bir uygulamaya maruz kalmışlardır. Bunun düzeltilmesini isteyen çalışanlar için ilk olumlu haber geldi.

Bingöl İl Özel İdaresi devam eden Promosyon İhalesini tek taraflı fesih ederek yeni ihale yaptı. Yeni ihale ile çalışanların eline geçeçek miktar 23.800 TL oldu.

Sağlık Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Menderes Özer'in sosyal medya paylaşımı;

Bingöl İl Özel İdaresi devam eden promosyon sözleşmesini tek taraflı fesh edip 23,800 TL' ye yeni ihale yaptı. Tebrikler çalışanının yanında olan idarecilere. Emsal isteyenlere de buyurun emsal karar. Sağlık Bakanlığı idarecilerine duyurulur. @SCalisanlariSen

saglikpersoneli.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.