Genel Müdür Mustafa TAŞDEMİR görevinden alındı

Genel Müdür Mustafa TAŞDEMİR görevinden alındı
Üst düzey görevden almalar devam ediyor. Sağlık Bakanlığında 2019 yılında Genel Müdür olan Mustafa TAŞDEMİR görevden alındı, yerine henüz atama yapılmadı.

saglikpersoneli.com a göre Genel Müdür Görevden Alındı

editörünün edindiği bilgiye göre ;

Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Prof. Dr. Mustafa TAŞDEMİR görevinden alındı. Yerine henüz atama yapılmadı

Prof. Dr. Mustafa TAŞDEMİR
1963’te Amasya’da doğdu. Yeşilırmak İlkokulundan mezun oldu. Arkasından Samsun Anadolu Lisesi orta kısmını ve Kuleli Askeri Lisesini bitirdi. Boğaziçi Üniversitesi Tarih ve Felsefe Bölümünde iki yıl okuduktan sonra ayrıldı. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1990 yılında mezun oldu. Sivas-Şarkışla’da iki yıl, Ankara-Ayaş’ta bir yıl hekim olarak çalıştı. Mezun olduğu fakültede 1998'de halk sağlığı uzmanı oldu. Kalite yönetimi uygulamalarında uzmanlaşmak amacıyla özel sektörde çalıştı. 2001 yılında Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü'nde öğretim üyesi olarak çalışmaya başladı. 2008'de Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı'na geçti. 2008-2009 döneminde yaklaşık bir yıl süreyle Sağlık Bakanlığı'nda kıdemli eğitim ve araştırma koordinatörü olarak görev üstlendi. 2009 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirdi. 2012-2014 döneminde İstanbul Halk Sağlığı Müdürü olarak görev yaptı. Sonrasında Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi’ne geçti. Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü ve Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. 2017 yılında İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nda çalışmaya başladı. Tıp Fakültesi dekanlığını yürütmekteyken 01.10.2019 itibariyle Bakanlığımızda görevlendirildi. Yeşilay Bilim Kurulu üyesidir. 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.