Hangi Sağlık Çalışanı Ne Kadar Taban Ödeme Alacak? İşte Kulislerde Konuşulan..

Hangi Sağlık Çalışanı Ne Kadar Taban Ödeme Alacak? İşte Kulislerde Konuşulan..
Bakan Koca, “Tüm sağlık çalışanlarının bir taban ödemesi olacak.” dedi. Peki, Kim Ne Kadar Taban Ödeme Alacak? Edinilen kulis bilgileri haberimizde derledik. Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Tüm sağlık çalışanlarının bir taban ödemesi olacak. Bu taban sabit olacak ve enflasyona bağlı olarak her yıl artacak. Erimesine müsaade etmeyeceğiz.

Buna ilave olarak her hastanenin bir performans değeri olacak. Randevu süreleri, hasta memnuniyeti gibi kriterler hastanenin performans puanını etkileyecek. Sistemini iyi işleten hastane puan kazanacak. Ve bu puanlar tüm çalışanları etkileyecek.” ifadelerini kullanmıştı. Peki, hangi kim ne kadar taban ödeme alacak?

Edinilen kulis bilgilerine göre, Ağustos ayında performans taban ödemelerinde beklenen tutarlar şu şekilde:

Uzman tabip için 7.500 TL, Tabipler için 5.000 TL, Sağlık personelleri için 3.000 TL, diğer personel (şef, vhki, şoför vb.) için 2.000 TL, yardımcı hizmetler sınıfı hizmetli personel için ise 1.000 TL performans taban ödemesi yapılacak
saglikcalisanlarininsesi

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum