Hastane müdürü hastanede temizlik yaptı

Hastane müdürü hastanede temizlik yaptı
Hatane müdüründen örnek davranış! Bozüyük Devlet Hastanesi Müdürü Abdurrahman Ozan, yakın zamanda açılacak yeni hastanenin işlerinin biran önce bitmesi ve personele moral vermek için temizlik çalışmalarına katıldı.

2019 yılında temeli atılan 250 yataklı yeni hastanenin açılışına günler kala sağlık personelleri de çalışmalara eşlik ediyor. Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir'in öncülüğünde ilçeye kazandırılan yeni hastanenin açılmasına az bir zaman kala ilçe halkı büyük mutluluk yaşıyor. Yeni devlet hastanenin bir an önce hizmete girmesi için gecesine gündüzüne katan hastane Ozan, Başhekim İlhan Zencirci ve sağlık personelleri çalışmalara destek veriyor. Yapılan badana işleri sonrası yerlerde oluşan boya lekeleri eline aldığı spatula ile temizleyen Ozan vatandaşların takdirini topladı. Ozan'ın hem işlerin biterek hastanenin açılması hem de temizlik yapan personele moral vermek için çalışmalara katıldığı öğrenildi.
İHA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum