İl Müdürü Değişti

İl Müdürü Değişti
Uşak’ta 217 yılından bu yana Sağlık Müdürlüğü görevinde bulunan Dr. Sedat Kavas’ın bakanlığın ani bir kararı ile görevinden alınarak İzmir 112 Acil servisinde hekim olarak atandığı öğrenildi.

Kavas’ın yerine Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Mehmet Akdağ’ın Uşak İl Sağlık Müdürü yapıldığı açıklandı.

İlimizde sözleşmeli olarak 2017 yılından bu yana Sağlık Müdürü olarak görev yapan Dr. Sedat Kavas, Sağlık Bakanlığının ani bir kararı ile müdürlük görevinden alındı. Özellikle pandemi döneminde başarılı uygulamaları ile Uşak’ı batının tek nazar boncuğu ili haline getiren Kavas’ın görevden ani şekilde alınması kentte merak konusu oldu.

Geçen 3 günde; Sağlık Bakanlığında baş döndürücü bir trafik yaşandığı; Uşak, Kütahya, kayseri, Tunceli ve daha bir çok ilin sağlı müdürlerinin görevden alındığı veya yer değişikliği yapıldığı öğrenildi.
uşakgündem

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.