İşte Unvanlara Göre Hesaplara Yatan Teşvik Ödeme Miktarları

İşte Unvanlara Göre Hesaplara Yatan Teşvik Ödeme Miktarları
Memur, şoför, vhki, hemşire, doktor hesaplara yatan teşvik ödeme miktarları komik bulundu.

2.ve 3. Basamakta çalışan sağlık çalışanlarının teşvik ödemeleri hazırlanıp sisteme yüklendi. Çalışılan birime, şehire, hastaneye göre değişiklikler olduğu gözlemlendi.

Acil ve yoğun bakımda görev yapıp tabanın üstüne 300, 1200 ve 2300 gibi farklı farklı ödeme alan sağlıkçılar oldu. Aynı işi yapan ancak farklı teşvikler alan sağlık personeli olmasının sebebi ise anlaşılmadı. 

Serviste çalışan hemşirlerin:  300 ,  600 ve 1200 lira arasından değişen rakamlarda teşvik aldığı görüldü. 300 lira teşvik alan hemşireler aldıkları teşviği aynen iade edeceklerini sosyal medyadan ilan ettiler. 

Uzman doktoların: teşvikleri ise 18 bin lira ila 33 bin lira arasından değişti. 

Pratisyenlerin: ise 10 bin lirayı geçemediği görüldü. 

Memur, şoför, vhki vb personele: ise 150 lira ila 250 lira arasında teşvik çıktı.  Pastanın en küçük dilimini alan  memurlar ise sistemin parçası oldukları halde neden ek ödemede sistem dışında kaldıklarını anlamış değiller.

Geçmiş aylara göre bir nebze ücretleri artan uzman hekimler ise hala özelde çalışan hekimlerin ücretlerine ulaşmış değiller. 
sağlıkpersoneli.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.