Maaş promosyonunda rekor! 3 yıl için 31 bin 100 TL

Maaş promosyonunda rekor! 3 yıl için 31 bin 100 TL
Banka Maaş promosyon ihalesinde Türkiye Rekoru geldi.

Eskişehir Sağlık-Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi personeli promosyon anlaşması hakkında bilgiler verdi.

Türkiye rekoru kırıldığını açıklayan Köksal, “Sağlık sen ve memur sen yetki dönemi ile promosyon ücretleri kuruşuna kadar sağlık çalışanlarına aktarılmaktadır”dedi.

Bugün Eskişehir Osmangazi üniversitesinde gerçekleşen banka promosyon ihalesine yetkili sendika olmaları sebebiyle sağlık çalışanları adına katılım gösterdilerini kaydeden Köksal, “6000 çalışan adına çıkılan ihalede 2600 sağlık çalışanının hakkını masada savunduk ve banka maaş promosyon ihalesi Türkiye rekoru ile sonuçlandı. Teb bankasıyla 36 ay süreli 31.100 aylık 863 TL banka maaş promosyon anlaşması imzalanmıştır. 15 Ocak-22 Ocak 2023 tarihleri arası banka promosyon ücreti tek seferde ödenecektir”dedi.

Sağlık çalışanlarına aktarılacak
Promosyon ücretlerinin sağlık çalışanlarına aktarılacağının altını çizen Köksal, “Göreve yeni başlayan arkadaşlarımıza özellikle belirtmek isteriz ki memur sen ve sağlık sen yetki dönemleri öncesi banka promosyon ödemeleri kurumlara bilgisayar araç bilişim malzemesi olarak yapılmakta idi.

Sağlık sen ve memur sen yetki dönemi ile promosyon ücretleri kuruşuna kadar sağlık çalışanlarına aktarılmaktadır.

Dedik ya;

Yaparsa sağlık sen yapar

Türkiye rekoru Esogü çalışanlarımıza tüm üyelerimize hayırlı olsun”diye konuştu.
esgazete.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum