Memur- Sen Açıkladı! 3 Yıl İçin 35 Bin 200 Liralık Promosyon Anlaşması

Memur- Sen Açıkladı! 3 Yıl İçin 35 Bin 200 Liralık Promosyon Anlaşması
Eskişehir'de 8 bin 530 sağlık çalışanını kapsayan banka promosyon anlaşması Akbank ile imzalandı. Buna göre sağlık müdürlüğü bünyesindeki çalışanlara ocak ayında peşin ödenmek üzere 3 yıl için 35 bin 200 TL yatırılacak.

Eskişehir'de Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki 8 bin 530 kişiyi kapsayan banka promosyon anlaşması Akbank ile imzalandı. Buna göre sağlık çalışanlarına ocak ayında peşin ödenmek üzere 3 yıl için 35 bin 200 TL ödeme yapılacak.

Memur-Sen'e bağlı Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İl Sağlık Müdürlüğü ve tüm bağlı birimler maaş promosyon ihalesi sonucundan QNB Finansbank'ın 35 bin lira, Akbank'ın ise  35 bin 200 lira teklif vererek son ikiye kaldıklarını kaydetti.

Süreç sonunda İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge ile en büyük 3 kamu sendika başkanları olarak Niyazi Ömür Yüce ve Birtürk Özkavak ile birlikte değerlendirme toplantısı yaptıklarını aktaran Köksal, şunları ifade etti:

"Her ne kadar beklentinin altında miktar görülse de emsalimiz İl Sağlık Müdürlükleri özelinde Türkiye rekoru kırılmıştır. Beklentilerin altında kalan banka maaş promosyon ihalesi sonucunda ortak hareket etme kararı alınarak 7 günlük ihale kesinleşme süresinde birtakım girişimlerde bulunulacaktır. Sağlık çalışanlarının fikir ve görüş alışverişi yaparak istekleriniz doğrultusunda hareket edeceğiz. Tüm çalışanlarımızın bu post altında yorum yapmasını rica ederiz."

Köksal, itiraz hakları saklı kalmak koşuluyla banka genel müdürlükleri nezdinde promosyon miktarının artırılması konusunda girişimlerde bulunduklarını da bildirdi. 
eskisehir.net

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum