MHP'den sözleşmeli tüm personele kadro ve sağlıkçı atama talebi!

MHP'den sözleşmeli tüm personele  kadro ve sağlıkçı atama talebi!
MHP Kahramanmaraş milletvekili Sefer Aycan yeni sağlık personeli alımı ve sözleşmeli olarak çalışan sağlık personeli, öğretmenler, diğer kamu çalışanlarının kadroya geçirilmesine ilişkin açıklamada bulundu.

Yeni sağlık personeli alımı yapılmalıdır

SEFER AYCAN (Kahramanmaraş) – Sayın Başkan, Covid-19 salgınıyla sağlık personeli özveriyle mücadele etmeye devam etmektedir. Bu arada, sağlık personeli de hastalığa yakalanmaktadır ve  çalışamamaktadır. Bu durum, sağlık personeli açığına sebep olmaktadır. Ayrıca, artan yoğunlukta sağlık personeline ihtiyaç artmaktadır. Bu nedenle, yeni sağlık personeli alımı yapılmalıdır. Ayrıca, filyasyon ekiplerini araç ve idari personelle desteklemek, ekipleri kuvvetlendirmek gerekiyor.

Sözleşmeli kamu çalışanları kadroya geçirilmeli

SEFER AYCAN (Kahramanmaraş) – Sağlık personelini her konuda desteklemek gerekir. Çalışan tüm sağlık personeli kadro ayrımı gözetmeden aynı işi yapmaktadır. Bu nedenle, aile sağlığı merkezlerinde çalışan kamu dışı çalışan olarak tanımlanan sağlık personeli kadroya geçirilmeli, farklılıklar giderilmelidir. Çeşitli adlarla sözleşmeli olarak çalışan sağlık personeli, öğretmenler, diğer kamu çalışanları da kadroya geçirilmeli, personel arasındaki farklılık giderilmelidir.

Kamubiz.com ÖZEL/ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
12 Yorum