Sağlık Bakanı Fahrettin Koca istifa mı edecek?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca istifa mı edecek?
Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasının ardından sırada Fahrettin Koca'nın olduğu iddia edildi. Birgün gazetesi kabine revizyonunda ilk değişecek isimlerden birinin Fahrettin Koca olabileceğini yazdı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifasını Instagram hesabından duyurması, iktidarın geleceğine ilişkin kimi soru işaretlerini yeniden gündeme taşıdı.

Birgün'ün haberine göre; Ankara istifa haberleriyle çalkanırken eldeki bilgileri alt alta yazınca çıkan sonuca bakmak gerekiyor.

-Kabine değişikliği uzun süredir konuşuluyordu. Albayrak’a Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı teklif edildiği ve kabul etmediği kulislerden sızmıştı.

İşte sosyal medyada dolaşan yeni Bakanlar Kurulu listesi! Süleyman Soylu ve Berat Albayrak'a şokİşte sosyal medyada dolaşan yeni Bakanlar Kurulu listesi! Süleyman Soylu ve Berat Albayrak'a şok

-Naci Ağbal’ın Albayrak’a rağmen Merkez Bankası’na getirildiği iddia ediliyor ve aralarının hiç iyi olmadığı biliniyor.

-Bu istifayla birlikte kabine revizyonunun kesinleştiği hatta önümüzdeki hafta olabileceğini not edelim.

- Revizyonda ilk gidecek isimlerin İçişleri, Sağlık ve Çevre Bakanları olması bekleniyor.

-Erdoğan böylece başarısızlığı yine başkasına fatura etmiş olacak.

Konuşulanlar bunlar, Bu gece, uzun bir gece olacak. Albayrak’ın gidişi her hangi bir bakanın gidişi gibi olmaz. Mutlak sonuçları olacaktır.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.