Sağlık Bakanı ve il sağlık müdürleri değişecek iddiası

Sağlık Bakanı ve il sağlık müdürleri değişecek iddiası
Son günlerde değişecek bakanlar arasında Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın da adı geçiyor. Daha önceden de Sağlık Bakanı Koca’nın değişeceği kulislerde konuşuluyordu.

Ankara’da siyasi kulislerde Bakanlar Kurulu’ndaki değişimin devam edeceği konuşuluyor.

Milli Eğitim Bakanı’nın değişiminin ardından , Tarım ve Sağlık Bakanı’nın da değişebileceği kulislerde çokça konuşulur oldu.

Sosyal medyada da gündem
Özellikle pandemi döneminde yoğun mesai harcadığı bilinen Dr. Fahrettin Koca’nın yorulduğu ifade ediliyor.

Koca’nın  özellikle de aşı konusunda önceden zorunlu olmayacak söylemlerine rağmen 6 Eylül 2021  sonrasındaki  aşı ve PCR testi ile ilgili çıkışı farklı çevrelerin de  tepkisine neden olmuştu.

Gelen gideni aratır mı?
Öte yandan sosyal medyada ve Ankara kulislerinde Dr. Fahrettin Koca’nın iyi işlere imza attığını dile getiren kimi siyaset kulisçileri ;”Bakan koca yoruldu ancak, gelen inşallah O’nu aratmaz. Kulisler doğru ise bakan değişimi yaşanması halinde gelen Bakanın da Fahrettin Koca gibi aşı dayatması yapar ise toplumdaki tepki katmerleşir” ifadelerine yer verildi.

Sağlık Müdürleri değişir
Diğer yandan kulis bilgilerine göre olası Sağlık Bakanı Koca gider, yerine başka bir isim gelirse, gelen kendi ekibini kurmak isteyecek.

Bu durumda da tüm il sağlık müdürleri ve hastane başhekimleri ile idari kadro yeniden tespit edilecek.

Haliyle Sakarya Sağlık İl Müdürü, hastane yöneticileri tümden değişerek yeni bakan yeni yönetimle yoluna devam edecek.
netgaste.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum