Sağlık Bakanlığı Promosyonda 21 bin 600 TL'de Anlaşıldı mı?

Sağlık Bakanlığı Promosyonda 21 bin 600 TL'de Anlaşıldı mı?
Sağlık Bakanlığında Ziraat Bankası ile promosyon görüşmeleri bitti mi? Bakanlık 21 bin 600 TL maaş promosyon anlaşması imzalandı mı?

Daha önce yer alan haberde Sağlık Bakanlığının tüm illeri kapsayan bir promosyon anlaşması için çalışma yürüttüğü belirtilmişti. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Adalet Bakanlığı'nın yaptığı kapsayıcı anlaşmalar başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere bir çok Bakanlığı etkilemiştir.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ 

Edindiğimiz bilgilere göre sosyal medyadaki iddiaların aksine Sağlık Bakanlığında nihayetlenen bir promosyon anlaşması bulunmamaktadır. 

Ziraat Bankası promosyon anlaşması için 3 yıllığına 21 bin 600 TL teklif etmiştir. Ancak Emniyet Genel Müdürlüğü ve Adalet Bakanlığının promosyon anlaşması 27 bin TL olduğu için Bakanlık bu teklifin revize edilmesini istemiştir.

Görüşmelerde hala bir anlaşmamaya varılamamış olup, bankaların vereceği teklife göre son kararı Sağlık Bakanlığı verecektir.
gazetememur

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum