Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi Alımı Branşları Tablo Halinde Açıkladı

Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi Alımı Branşları Tablo Halinde Açıkladı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 42 bin 500 personel alımında 11.317’sinin sürekli işçi olacağını belirterek, hangi branşlarda işçi alınacağına dair tablo haberimizde

İşte Hangi Branşlarda Sağlığa İşçi Alınacak ! Tablo

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin KOCA bugün Niğde ilinde yaptığı açıklamada Sağlık Bakanlığı bünyesine sürekli işçi alımı yapacaklarını duyurdu.

Bakan KOCA; Biliyorsunuz, 85 bin açıktan atama yapacağımızı ilan etmiştik. İlk etabı olarak 31 bin 317 kişinin alımı için kılavuz yayınlamak üzere önümüzdeki hafta ÖSYM'ye gönderiyoruz. 11 bin 317 sürekli işçi alımı için de İŞKUR'a listelerimizi gönderiyoruz. Toplamda ilk etapta 42 bin 500 kişi alacağız. Mülakat yapmaksızın doğrudan atama yapacağız. Hemen ardından ikinci etap ilanına çıkılacak. Ayrıca kurum içi ve açıktan 4 bin 924 sözleşmeli atama çalışmalarımız sürüyor. En geç Ocak ayında ilana çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Hangi branşlarda işçi alımı yapılacak?

saglikpersoneli.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.