Sağlık Bakanlığında İl Sağlık Müdürü Ataması

Sağlık Bakanlığında İl Sağlık Müdürü Ataması
Dr. Koray Okur sağlık müdürü olarak nereye atandı? Bitlis'te yaklaşık 7 yıldır İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürüten Dr. Koray Okur, boşta olan Niğde İl Sağlık Müdürlüğü görevine atandı.

Bir süredir boşta olan Niğde İl Sağlık Müdürlüğü görevine Dr. Koray Okur getirildi. 7 yıldır Bitlis İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürüten ve kentte çok sevilen Koray Okur'un Sağlık Bakanlığı tarafından Niğde İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanması ile 3 Ocak günü bu görevi Uzman Doktor Kübra Dindar Demiray'a devretti. Yeni Sağlık Müdürü Koray Okur'un önümüzdeki günlerde Niğde'ye gelerek görevine başlayacağı bildirildi. Niğde Haber Gazetesi olarak Doktor Koray Okur'a yeni görevinde başarılar dileriz.

Bitlis sağlık müdürlüğüne Uzm. Dr. Emine Kübra Dindar Demiray atandı
Bitlis İl Sağlık Müdürlüğü görevini yaklaşık 7 yıldır yürüten Dr. Koray Okur'un yerine, Bitlis Devlet Hastanesi’nde görevli Uzm. Dr. Emine Kübra Dindar Demiray atandı.

Sağlık müdürlüğü makam odasında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Dr. Koray Okur, “Bu süre zarfında çalışma arkadaşlarımla birlikte Bitlis halkına sağlık alanında güzel hizmetler sunduk. Nihayetinde bu bir bayrak yarışı. Eminim ki görevi devrettiğim arkadaşım hizmet bayrağını daha ileriye taşıyacaktır. Bu süreçte birlikte görev yaptığım arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Sağlık müdürlüğü görevini devralan Uzm. Dr. Emine Kübra Dindar Demiray ise, Bitlis’in sağlığına yaptığı katkılardan dolayı Dr. Koray Okur’a teşekkür ederek “Bu kutlu hizmet yarışında sizden devraldığım bayrağı daha ileriye taşımak ve Bitlis halkına sağlık alanında en iyi hizmeti sunmak için elimden geleni yapacağım. Değerli meslektaşıma da bundan sonraki görevinde başarılar dilerim” diye konuştu.
nigdehaber.com/ bitlishaber13.net

YENİ FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.