Sağlık Çalışanlarına 9 Bin 410 Lira Promosyon İle Türkiye Rekoru

Sağlık Çalışanlarına 9 Bin 410 Lira Promosyon İle Türkiye Rekoru
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ve Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Maaş Promosyon İhalesi 3 yıl süre için: 9410 TL ile sonuçlanmıştır. Tüm Çalışanlarımıza Hayırlı Olsun.

Urfa’da sağlık personelinin maaş promosyon ihalesinde Türkiye rekoru. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü personelinin maaş promosyonu için yapılan ihalesi rekorla sonuçlandı.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü personelinin banka maaş promosyon ihalesi sonuçlandı.

Toplam 103 teklifin sonunda ihale, 9 bin 410 TL ile Yapı Kredi Bankası lehine neticelendi.

Memur Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Şanlıurfa Şube Başkanı Abdulkadir Yabir, yaptığı açıklamada, ihalenin Türkiye rekoru ile sonuçlandığını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yabir, şu ifadeleri kullandı:

“Sağlık çalışanlarımız, peşin ve tek seferde, 3 yıl süre için promosyonu ihalede en yüksek teklifi veren Yapı Kredi Bankası’ndan alacaklardır. İhale süreci boyunca desteğini esirgemeyen başta İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm hocamız başta olmak üzere Sağlık Müdürlüğü Destek Başkanı Halil Beyazkendir ve ekibine, ayrıca ihale süreci boyunca yoğun emek sarf eden Servet Kayhan beye şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum”.
ajansurfa

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.