Sağlık Müdürlüğünden 5 yıl için 11 bin TL rekor promosyon

Sağlık Müdürlüğünden 5 yıl için 11 bin TL rekor promosyon
Sağlıkta tüm zamanların en iyi maaş promosyonu geldi. Bursa Sağlık Müdürlüğü ile Yapı Kredi Bankası arasından imzalanan maaş promosyon anlaşmasına göre sağlık çalışanları 5 yıl için 11.000 tl pormosyon alacak. Personel ayrımı olmaksızın tüm kadamelerde personel bu promosyondan faydalanacak.

Sağlıkta tüm zamanların en iyi maaş promosyonu geldi. Bursa Sağlık Müdürlüğü ile Yapı Kredi Bankası arasından imzalanan maaş promosyon anlaşmasına göre sağlık çalışanları 5 yıl için 11.000 tl  pormosyon alacak.

Personel ayrımı olmaksızın tüm kadamelerde personel bu promosyondan faydalanacak.

Sağlık personelini temsilen ihaleye katılan Sağlık Sen Şube Başkanı Gökhan Yünkül yaptığı açıklama:

BANKA PROMOSYON ANLAŞMASI !!!
Bugün saat 10.00 da Bursa İl Sağlık Müdürlüğünde (112, aile hekimliği, ilçe sağlık müdürlükleri, entegre ilçe hastaneleri çalışanları) görevli personele (Kamu Hastaneleri ve Ağız-Diş Sağlığı Merkezlerinde görevli 696 sayılı KHK ya tabi olarak görev yapan sürekli işçiler ve 663 sayılı KHK kapsaminda sözleşmeli yöneticiler dahil) 5 yıllığına yapılan, Sendikamızın yetkili olarak katıldığı banka promosyon ihalesi İl Sağlık Müdürlüğünün toplantı salonunda gerçekleştirilmiş olup, Yapı Kredi Bankası ile 11.000 TL ye peşin olarak ödenmek üzere anlaşma sağlanmıştır. Çalışanlarımıza hayırlı olmasını dileriz. İhale sürecinde emeği geçen başta Sağlık Müdürümüz Dr.Fevzi YAVUZYILMAZ olmak üzere Sağlık Müdürlüğü Yöneticilerine de teşekkür ederiz.

sağlıkpersoneli.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.