Sağlık Sen'den Sağlık Bakanlığına Ek Ödeme Tepkisi!

Sağlık Sen'den Sağlık Bakanlığına Ek Ödeme Tepkisi!
Yetkili Sendika Memur-Sen Genel Sekreteri ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş Sağlık Bakanlığı tarafından ek ödemelere ilişkin yayımlanan Genelgeler sonrasında twitterdan yaptığı açıklamada 'Ocak – Şubat – Mart 2021 ödemelerine ilişkin bugüne kadar herhangi bir adım atılmamış olmasını da esefle kınadığımızın bilinmesini istiyoruz' dedi.

İşte Semih Durmuş'un ek ödemeler hakkında sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu  açıklama:

1- 1 Nisan 2021’den geçerli olmak üzere sağlık çalışanlarına dört ay süreyle yapacağı ek ödeme kapsam ve miktarını açıklayan Bakanlık, önceki ödemelerle kıyaslandığında sadece kılıfı değiştirmiştir. İçeriği aynı bırakmıştır…

2- Bakanlık akıtılan alın terini yok sayarak çalışanlar arasında yine ayrım yapmıştır. Tavanı bahane ederek de verilen emeği yok saymış ve binlerce sağlık çalışanını yine kapsam dışında bırakmıştır.

3- Her zaman söylediğimiz gibi adaletsizliğin bahanesi olmaz! Bu nedenle de öne sürülen tüm bahaneleri reddediyoruz…
Ayrıca Ocak – Şubat – Mart 2021 ödemelerine ilişkin bugüne kadar herhangi bir adım atılmamış olmasını da esefle kınadığımızın bilinmesini istiyoruz…

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.